Online betaling

Environnement Sommeil et Santé bvba stelt u voor om uw betalingen te verrichten via het beveiligd platform van onze partner Europabank.

Betaalvoorwaarden:

Voor bestellingen van bekledingsartikelen moet u het saldo betalen bij bestelling.

Voor bestellingen waarvan het bedrag lager is dan € 2.500 in de categorieën Bedden en Meubels, hebt u twee betalingsmogelijkheden:

  • Betaling van het volledige saldo bij de bestelling.
  • Betaling van een voorschot van 50% bij de bestelling en van het overblijvende saldo tegen de levering.


Voor bestellingen waarvan het bedrag hoger is dan € 2.500 in de categorieën Bedden en Meubels, hebt u twee betalingsmogelijkheden:

  • Betaling van het volledige saldo bij de bestelling.
  • Betaling van een voorschot van € 1250 bij de bestelling en van het overblijvende saldo tegen de levering.


U ontvangt een herinneringsbrief bij de ontvangst van uw bestelling in onze lokalen zodat u het saldo van uw bestelling kunt betalen en ons in staat stellen om uw levering bij u te plannen.

De verschillende betalingswijzen:

Wij bieden u verschillende betalingswijzen aan voor uw aankopen:

  • Betaling met behulp van het Europabank-platform. U kunt kiezen uit verschillende betaalmiddelen (Visa, Master Card, Bancontact).
  • Betaling door overschrijving op het rekeningnummer BE02 3635 5227 9240 op naam van Environnement Sommeil et Santé bvba met als mededeling uw naam en uw bestelnummer.


Merk op dat een overschrijving langere leveringstermijnen met zich mee zal brengen vanwege de tijd die nodig is om de goede ontvangst van uw betaling na te gaan.
Facturering

Wanneer we een betaling van u ontvangen, ontvangt u een voorschot- of betalingsfactuur die de goede ontvangst van uw betaling bevestigt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden met betrekking tot cookies. Lees meer
x